ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Μεγάλο φαβορί ο Πρίφτης – Κλείνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα είναι, εκτός απροόπτου, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν.

Παναθηναϊκός: Μεγάλο φαβορί ο Πρίφτης - Κλείνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα είναι, εκτός απροόπτου, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν.

Ο Οντετ Κάτας δε θα συνεχίσει στην ομάδα και θα επιστρέψει στο Ισραήλ. Το τριφύλλι θα προχωρήσει με τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Ούνιξ Καζάν για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία των πράσινων, κάτι που το θέλει και ίδιος πάρα πολύ.

Στο συμβόλαιο του Πρίφτη με την Ούνικς Καζάν υπάρχει option ανανέωσης ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που λήγει την τελευταία ημέρα του Ιουνίου. Ωστόσο, τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες πιθανότατα μέχρι το αργότερο την Πέμπτη. Ο Έλληνας προπονητής που ήταν στον πάγκο του τριφυλλιού στο παρελθόν ως assistant coach, αποτελεί το φαβορί για τον πράσινο πάγκο.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 35.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...