ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η απολογία του συζυγοκτόνου – Σε ποια φυλακή θα μεταφερθεί

Για πάνω από 4 ώρες βρισκόταν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η απολογία του συζυγοκτόνου - Σε ποια φυλακή θα μεταφερθεί

Για πάνω από 4 ώρες βρισκόταν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν. Η διαδικασία άρχισε με δίωρη καθυστέρηση, με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο να προβάλλει ισχυρισμούς που δεν συμφωνούν με στοιχεία της δικογραφίας.

Ο συζυγοκτόνος στη συνέχεια θα απολογηθεί στον εισαγγελέα και έπειτα θα γίνει γνωστό αν θα αποφασιστεί η προφυλάκισή του, κάτι το οποίο θεωρείται δεδομένο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιθανότερο είναι η προφυλάκισή του να γίνει στις φυλακές Κορυδαλλού, σε πτέρυγα όπου οι κρατούμενοι δεν έχουν βαριά αδικήματα, καθώς οι αρχές φοβούνται ότι έχει δημιουργηθεί άσχημο κλίμα σε βάρος του μεταξύ των φυλακισμένων.

Ο ίδιος το πρωί του Σαββάτου φέρεται να ξύπνησε αρκετά ευδιάθετος και να ανέφερε χαρακτηριστικά: «άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα».

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 62.822 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, στο φάκελο της δικογραφίας έχουν προστεθεί κάποια νέα στοιχεία της τελευταίας στιγμής τα οποία ο δικηγόρος του έπρεπε πρώτα να μελετήσει προκειμένου να έχει επιχειρήματα για να τα αντικρούσει. Κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή ήταν και πάλι ανέκφραστος.

Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος: ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση – ισόβια ή κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών κακοποίηση ζώου – κάθειρξη έως 10 έτη και χρηματική ποινή μέχρι 500 ημερήσιες μονάδες (από 50 έως 100 ευρώ, έκαστη) Κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος: ψευδής καταγγελία – φυλάκιση έως 1 έτος ψευδής κατάθεση κατ’ εξακολούθηση στις αρχές – φυλάκιση τουλάχιστον 3 μηνών έως 3 έτη

Παραιτήθηκε ο ένας εκ των δικηγόρων του

Ο Βασίλης Σπύρου ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την πολύκροτη υπόθεση.

«Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υποθέσεως, σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο το χρόνο και τη συνεργασία», είπε ο ίδιος.

«Είναι προσωπικοί οι λόγοι, και σήμερα ένας άνθρωπος περνάει από τον ανακριτή, και κρίνεται το μέλλον ενός μωρού. Οπότε οι προσωπικοί δικοί μου λόγοι δεν έχουν καμία σημασία», επέμεινε ερωτηθείς γιατί παραιτήθηκε αιφνιδίως. To θέμα του παιδιού για την ώρα θα ρυθμίσει ο δικηγόρος Βασίλης Γαλάνης (υπεράσπιση οικογένειας Καρολάιν).

Νέα στοιχεία στην απολογία

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκ των συνηγόρων του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο κατηγορούμενος σκοπεύει απολογούμενος να δώσει κάθε λεπτομέρεια και να εκθέσει στον ανακριτή κάθε στοιχείο της υπόθεσης «στοιχεία που δεν τα έχει πει μέχρι στιγμής» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν αλλάζει ακριβώς τίποτα από την λεπτομερή ομολογία που έχει δώσει σε επίπεδο προανακρίσεως», ανέφερε μεταξύ άλλων, στο ΣΚΑΪ ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου αναφερόμενος στην βασική κατεύθυνση της απολογίας του στον ανακριτή.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...