ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η παρουσίαση της ταινίας “Ταξίδι στα Αστέρια” (vid)

Δείτε ξανά την παρουσίαση της ταινίας "Ταξίδι στα Αστέρια", αφιερωμένη στη μεγάλη μπασκετική δυναστεία του Παναθηναϊκού.

Η παρουσίαση της ταινίας

Δείτε ξανά την παρουσίαση της ταινίας “Ταξίδι στα Αστέρια”, αφιερωμένη στη μεγάλη μπασκετική δυναστεία του Παναθηναϊκού.

Δείτε εδώ την συνέντευξη Τύπου, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ με την παρουσία των συντελεστών της ταινίας και του Τάκη Τριαντόπουλου.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, Χρήστος Δήμας τόνισε: «Ήταν ένα ταξίδι τριών χρόνων. Ευχαριστώ την ομάδα και όλους όσους ήταν κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια. Είχε διάφορες προκλήσεις. Επειδή είναι τα 100 χρόνια, έπρεπε να περάσουμε την ιστορία, αλλά να βάλουμε και ένα συναισθηματικό νήμα. Να καταλάβουμε τι κάνει την ομάδα μεγάλη. Ήθελα να βρω αυτά τα βλέμματα, που ενώ νομίζουμε ότι μιλάμε για μπάσκετ, τελικά μιλάμε για κάτι παραπάνω».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.332 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
 «Ο Γιώργος Γάλλος, που παίζει τον ρόλο, είδε πολλές ώρες τον Ομπράντοβιτς, κοιμόταν και έβλεπε τον Ομπράντοβιτς. Του παραπονέθηκαν και στις “Άγριες Μέλισσες», ότι δεν ήταν συγκεντρωμένος εκεί. Έπρεπε να μάθει αγγλικά, αλλά με σέρβικη προφορά. Δεν μίλησα με τον Ομπράντοβιτς. Υπάρχει μία δυσκολία. Προσπάθησα να δώσω ένα κομμάτι για τον Ομπράντοβιτς. Ο ρόλος του είναι 40 λεπτά στην ταινία. Ή θα εγκλωβιστείς στο θέλω ή μπορεί να πάρεις πολλές πρωτοβουλίες. Θα είναι από τα μεγαλύτερα τεστ, όταν δει την ταινία ο Ζοτς. Υπάρχει προπονητική σκέψη».

Ο Χρήστος Πλαϊνης, που υποδύεται τον αείμνηστο σούπερ παίκτη, Γιώργο Κολοκυθά, τόνισε: «Έπαιζα μπάσκετ μικρός, δεν είμαι άσχετος. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το κάλεσμα, αν και πρέπει να πω ότι είμαι Ολυμπιακός. Χάρηκα για τον άνθρωπο που μου ανέθεσε ο Χρήστος Δήμας. Θυμάμαι την πρώτη μέρα των γυρισμάτων στον Τάφο του Ινδού. Ένα υπέροχο σενάριο, υπέροχοι άνθρωποι και είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος αυτής της ταινίας».

Οσον αφορά στον Αργύρη Πανταζάρα, που έχει τον ρόλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, είπε: «Εχω την αίσθηση ότι μπορούσα και καλύτερα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις έναν άνθρωπο που περπατάει ανάμεσα μας. Το κομμάτι αυτό (ο ρόλος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου) είναι που φέρνει το αύριο και ο κορμός είναι το παρελθόν… Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας»

H ταινία θα προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο στους κινηματογράφους, ωστόσο, την 27η Ιουνίου θα είναι στη διάθεση του κοινού μέσω Online Streaming στο viva.gr.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης, Θέμης Πάνου, Αργύρης Πανταζάρας, Γιώργος Γάλλος, Βαγγέλης Μουρίκης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Gilles Touchais, Μάρκος Λεζές, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Νίκος Αρβανίτης, Τάσος Ιορδανίδης, Ιωάννα Πηλιχού, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Γεροντιδάκης, και ο Κώστας Αποστολάκης. Φιλική Συμμετοχή: Ζέτα Μακρυπούλια.

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας Executive Producer: Βίκυ Λάσκαρη Εκτέλεση Παραγωγής: Πάνος Παπαχατζής Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κώστας Τριανταφύλλου Μοντάζ: Στέλλα Φιλιπποπούλου Μουσική: Νίκος Κυπουργός Σκηνικά: Κική Πίττα Κοστούμια: Κατερίνα Ζούρα Ηχοληψία: Ντίνος Κίττου Σχεδιασμός Ήχου: Νίκος Κωνσταντίνου Μίξη Ήχου: Κώστας Φυλακτίδης Οργάνωση Παραγωγής: Δημήτρης Γκάνος Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Καραντάνης Μακιγιάζ: Δήμητρα Γιατράκου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.