ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Φιλικό με Φένλο στις 31/7 – Δυο ματς στη Λεωφόρο

Μετρούν αντίστροφα στον Παναθηναϊκό για την έναρξη της προετοιμασίας.

Παναθηναϊκός: Φιλικό με Φένλο στις 31/7 - Δυο ματς στη Λεωφόρο

Μετρούν αντίστροφα στον Παναθηναϊκό για την έναρξη της προετοιμασίας.

Οι πράσινοι έχουν την πρώτη προπόνηση τη Δευτέρα το απόγευμα, ενώ μέχρι το Σάββατο θα έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός της ομάδας. Το πρωί της Δευτέρας θα γίνει ο κλασικός έλεγχος covid με βάση το πρωτόκολλο που υπάρχει.

Για δυο μέρες θα γίνουν προπονήσεις με μπάλα στο Κορωπί, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να μπουν στο κλίμα. Ακολούθως, Τετάρτη και Πέμπτη θα διεξαχθούν τα εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια το τριφύλλι θα προχωρήσει με διπλές προπονήσεις.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 72.149 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι έχει να κάνει με τα φιλικά προετοιμασίας, όπως είναι γνωστό η ομάδα θα δώσει ένα ματς με ομάδα χαμηλής κατηγορίας στο Κορωπί στις 16 Ιουλίου. Από τις 18 Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου ο Παναθηναϊκός θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του στο Χορστ της Ολλανδίας

Εκει η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα δώσει τρία φιλικά ματς (22, 26 και 31) και άλλα τρία μετά στην Ελλάδα με την επιστροφή(6, 10, 14/8). Ακόμα δεν έχουν φιξαριστεί οριστικά οι αντίπαλοι, με εξαίρεση το φιλικό στις 31 Ιουλίου που θα είναι με την Φένλο.

Τα δυο από τα τρία φιλικά του Αυγούστου θα γίνουν στη Λεωφόρο, ενώ ίσως γίνει και ένα στο εξωτερικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...