ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Πρίφτης!

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την πλευρά του Παναθηναϊκού και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Πρίφτης!

Μια ανάσα από το να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Δημήτρης Πρίφτης.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία, με τον Έλληνα τεχνικό να λύνει το συμβόλαιο του με την Ούνιξ μέσα στις επόμενες ώρες και στη συνέχεια να δίνει οριστικά τα χέρια με τον Παναθηναϊκό.

Το προφίλ του είναι ακριβώς αυτό που αναζητούσε ο Παναθηναϊκός. Χαμηλών τόνων, νέος, εργατικός, φιλόδοξος, με εμπειρίες από όλα τα επίπεδα του μπάσκετ, με καλές επιλογές πάντα στους ξένους, σωστή διαχείριση του ρόστερ και με αντίξοες οικονομικές συνθήκες πολλές φορές έναντι των ανταγωνιστών του στη VTB League.

«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε
«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε 23.384 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οριστικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μέσα στην μέρα, με το deal δύσκολα να χαλάει, όπως όλα δείχνουν αυτή την ώρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.