Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Θέλει δύο εξτρέμ ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Θέλει δύο εξτρέμ ο Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών για τα άκρα της επίθεσης.

Οι πράσινοι μετά την απόκτηση του Γιάννη Κώτσιρα, έχουν αρχίσει να εξετάζουν και τους στόχους για τις υπόλοιπες θέσεις. Όπως σας έχουμε αναφέρει ο Γιοβάνοβιτς θέλει να έχει αποκτήσει οπωσδήποτε δύο ακόμα βασικούς ποδοσφαιριστές μέχρι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Χορστ, χωρίς ωστόσο να προβαίνει σε βιαστικές αποφάσεις.

Μέσα σε όλα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει να αποκτηθούν δύο εξτρέμ . Στον ένας από τους δύο μάλιστα αναμένεται να δοθεί και ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια που θα υπάρχουν στο ρόστερ τη νέα σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους υπάρχοντες ο μόνος που καλύπτει στο 100% τα θέλω του είναι o Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο Σαβιέρ και ο Αϊτόρ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν, με τον τελευταίο ειδικά να ψάχνεται αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά τον Ενγκμπακοτό με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν θα αποτελέσει εναλλακτική λύση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version