ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μονή Πετράκη: Διατάχθηκε ο εγκλεισμός του ιερέα για την επίθεση με καυστικό υγρό!

Μόλις έγινε γνωστό!

Μονή Πετράκη: Διατάχθηκε ο εγκλεισμός του ιερέα για την επίθεση με καυστικό υγρό!

Ο εγκλεισμός του ιερέα στο που προχώρησε στην πρωτοφανή επίθεση με καυστικό υγρό κατά Μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη, διατάχθηκε έπειτα από εξέτασή του από τους γιατρούς.

Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του OPEN, ο άνδρας θα πρέπει τώρα να υποβληθεί σε περαιτέρω έλεγχο για να διαπιστωθεί εάν πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα. Μονή Πετράκη: Τι δήλωσε ο δικηγόρος του ιερέα Σε δήλωσή του ένας εκ των συνηγόρων του ιερέα, ανέφερε πως ο πελάτης του είναι ψυχικά ασθενής. «Η άδικη πράξη που τέλεσε κατά το άρθρο 34 αίρει τον καταλογισμό. Έχουμε να κάνουμε με ψυχικά ασθενή που προσπάθησε πριν 1,5 μήνα να βάλει τέλος στη ζωή του. Παίρνει βαριά καταθλιπτικά άτομα. Θα ζητήσουνε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Αν δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του ότι είναι άρρωστος ψυχιατρικά θα παραιτηθούμε. Ζητάμε εκ των προτέρων συγνώμη από το θύμα. Μου είπε ότι πλήρωσε τη “χημική ουσία” έναντι 40 ευρώ από το ίντερνετ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.