ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο επί 27 χρόνια φυσικοθεραπευτής της ομάδας Γιάννης Ζυγούρης (pic)

Ο Γιάννης Ζυγούρης που για 27 χρόνια αποτέλεσε βασικό γρανάζι του σταφ του τριφυλλιού, αποχωρεί για να συνεχίσει στην Ζενίτ του Μάνου Παπαδόπουλου.

Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο επί 27 χρόνια φυσικοθεραπευτής της ομάδας Γιάννης Ζυγούρης (pic)

Ο Γιάννης Ζυγούρης αποτελούσε έναν από τους πιο παλιούς… στρατιώτες του Παναθηναϊκού, έχοντας το πόστο του φυσιοθεραπευτή στην ομάδα. Στα 27 χρόνια πορείας με το «τριφύλλι» γεύτηκε πολλές χαρές και κατέκτησε δεκάδες τίτλους.

Πλέον αποχωρεί για την Ζενίτ του Μάνου Παπαδόπουλου και του Τσάβι Πασκουάλ.

Με μια συγκινητική ανάρτηση ανέφερε ότι «αυτά ήταν τα 27 χρόνια μου δουλειάς στην ομάδα της καρδιάς μου….Σας αγαπώ όλους !!!… Απίστευτο 27 χρόνια Χωρέσανε σε 3 φωτογραφίες.. Σας αγαπώ !!!!.. είμαστε ΠΑΟ…. καλή δύναμη !!»

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.