Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται ο Πρίφτης

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά την οριστική του απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ούνιξ Καζάν.

Την απόφαση του να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, γνωστοποίησε στη διοίκηση της Ούνιξ Καζάν, ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά από μια τετραετία στην ομάδα της Ρωσίας, αποφάσισε να επαναπατριστεί για τον Παναθηναϊκό, όπου και θα ανακοινωθεί, αντικαθιστώντας τον Όντετ Κάτας.

Ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την πλευρά του Δημήτρη Πρίφτη, υπάρχει απόλυτη συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο χρόνο, ενώ υπενθυμίζουμε πως το περιβάλλον του «τριφυλλιού» για τον Έλληνα τεχνικό κάθε άλλο παρά άγνωστο είναι, καθώς είχε συνεργαστεί ξανά με τους «πράσινους» το 2014 σαν ασίσταντ κόουτς στο πλευρό του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Ο Πρίφτης με την Ούνιξ είχε όρο επέκτασης στο συμβόλαιό του με την 30η Ιουνίου να είναι η καταλυτική ημέρα για ενεργοποίηση αυτού του όρου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα που ως προπονητής του Παναθηναϊκού, θα αντιμετωπίσει σαν αντίπαλος στην Ευρωλίγκα την ερχόμενη σεζόν.

Exit mobile version