ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σανκαρέ για Παναθηναϊκό: «Ανυπομονώ να γυρίσω στη δράση» (Pic)

Ο Γιουνούς Σανκαρέ έστειλε το δικό του μήνυμα επιστροφής σε δράση με τον Παναθηναϊκό.

Σανκαρέ για Παναθηναϊκό: «Ανυπομονώ να γυρίσω στη δράση» (Pic)

Ο Γιουνούς Σανκαρέ παραμένει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media για την επόμενη σεζόν.

Ο έμπειρος Σενεγαλέζος χαφ, ήρθε ως μεταγραφή τον περασμένο Δεκέμβριο στον Παναθηναϊκό, κατάφερε να αφήσει το στίγμα του με εξαιρετικές εμφανίσεις και καθοριστικά τέρματα, ωστόσο στη συνέχεια τραυματίστηκε και έμεινε αρκετά πίσω αγωνιστικά στο τελευταίο σκέλος της σεζόν, όπου και δεν μπόρεσε να προσφέρει.

Έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με τους «πράσινους», όμως με την πρόσληψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η παρουσία του και την επόμενη σεζόν στην ομάδα, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί τούτη την ώρα με σιγουριά. Ο Σέρβος τεχνικός θα αξιολογήσει όλους τους παίκτες που έχει η ομάδα και στην πορεία θα κρίνει αν μέσα σε αυτούς που θα αποφασίσει να πορευτεί τη νέα χρονιά, θα είναι και ο Γιουνούς Σανκαρέ.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ποδοσφαιριστής ωστόσο, νιώθει ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα και έστειλε το δικό του μήνυμα, ανυπομονώντας να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση.

View this post on Instagram

A post shared by Younousse Sankharé (@younousse13)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.