Ποδόσφαιρο

Συλαϊδόπουλος: «Είμαι ευγνώμων προς το σύλλογο – Καλή συνέχεια σε όλους»! (Pic)

Μέσα από τα social media, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, μετά την αποχώρησή του από το «τριφύλλι» μετά από έξι χρόνια συνεργασίας.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος αποχώρησε μετά από μια εξαετία από τον Παναθηναϊκό και αποχαιρέτησε την ομάδα και τον κόσμο της, με μήνυμά του μέσα από τα social media.

O 42χρονος προπονητής όλα αυτό το χρονικό διάστημα βρισκόταν στα τμήματα υποδομής των «πρασίνων», ενώ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, αναβαθμίστηκε στην πρώτη ομάδα στο πλευρό του Λάζλο Μπόλονι.

Παράλληλα λόγω συνθηκών έγινε και ο πρώτος προπονητής των «πρασίνων» σε αναμετρήσεις όπως με τον ΟΦΗ στην Κρήτη στην αρχή του πρωταθλήματος, μετά την απομάκρυνση του Ντάνι Πογιάτος, αλλά και στο κλείσιμο των πλέι οφ, όταν κλήθηκε να κοουτσάρει το «τριφύλλι» στα τελευταία ματς με Άρη εκτός έδρας και Ολυμπιακό.

Ο Συλαϊδόπουλος ευχαρίστησε τη διοίκηση της ομάδας για όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας, ενώ ευχήθηκε και καλή τύχη για τη συνέχεια.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Μετά από 6 χρόνια η συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό έφτασε στο τέλος της. Με το παρών μήνυμα θα ήθελα ευχαριστήσω, όλους τους παίκτες από την Ακαδημία ως την πρώτη ομάδα, τους συνεργάτες- συναδέλφους και υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ για την συνεργασία σας και την υποστήριξη σας από την πρώτη μέρα που με υποδεχτήκατε στον σύλλογο. Ο καθένας από εσάς, υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μου τα προηγούμενα χρόνια.

Είμαι ευγνώμων προς τον σύλλογο και τους ανθρώπους του (γιατί για μένα ο σύλλογος είναι οι άνθρωποι του) για την εμπιστοσύνη που εισέπραξα και την εξελικτική μου πορεία τόσο σαν προπονητής, αλλά πολύ περισσότερο σαν άνθρωπος, μέσα σε έναν τόσο μεγάλο οργανισμό.

Αντλώ χαρά γνωρίζοντας ότι έχουμε βοηθήσει αρκετά από τα παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία να βρίσκουν ρόλο και να γίνονται σημαντικοί για την πρώτη ομάδα και τον σύλλογο.

Σήμερα ολοκληρώνεται τυπικά η επαγγελματική μου σύνδεση με τον σύλλογο, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να αλλοιώσει ούτε το 1% της συναισθηματικής σχέση μου προς όλους εσάς.

Εύχομαι τα καλύτερα για τον σύλλογο, καλή συνέχεια σε όλους…».

Exit mobile version