ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Formula 1 – Αυστρία: Ο Φερστάπεν χωρίς αντίπαλο

Formula 1 - Αυστρία: Ο Ολλανδός της Red Bull έκανε τον καλύτερο χρόνο στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά.

Formula 1 – Αυστρία: Ο Φερστάπεν χωρίς αντίπαλο

Formula 1 – Αυστρία: Ο Ολλανδός της Red Bull έκανε τον καλύτερο χρόνο στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά.

Με τη… φόρα που είχε από τη νίκη του στη Γαλλία φαίνεται να συνεχίζει ο Μαξ Φερστάπεν στο Γκραν Πρι της Στύρια, στο Red Bull Ring στην Αυστρία. Ο Ολλανδός έκανε τον καλύτερο χρόνο στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά, το πρωί της Παρασκευής. Με χρόνο 1.05.910 ο οδηγός της Red Bull άφησε 2ο τον Πιέρ Γκασλί (Alpha Tauri) με διαφορά 0.256 του δευτερολέπτου. Ενώ ακολούθησαν οι Mercedes των Λιούις Χάμιλτον (3ος) και Βάλτερι Μπότας (4ος).

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.