ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Ομπράντοβιτς είναι ο νέος προπονητής της Παρτιζάν»

Δημοσιεύματα από την Σερβία ανέφεραν ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής της Παρτιζάν.

«Ο Ομπράντοβιτς είναι ο νέος προπονητής της Παρτιζάν»

Συγκεκριμένα, οι συμπατριώτες του Ζοτς υπογραμμίζουν πως ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, τους επιβεβαίωσε πως ο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας ύστερα από 28 χρόνια, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Μάλιστα, στο εν λόγω ρεπορτάζ τονίζεται πως ο έμπειρος κόουτς θα μπορούσε να βρει πενταπλάσια χρήματα στην αγορά, όμως κατέβασε τις απαιτήσεις του, αφού πήρε τις διαβεβαίωσεις πως θα έχει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ και θα κυνηγήσει τίτλους και διακρίσεις.

Οι Σέρβοι αναφέρουν πως οι ανακοινώσεις θα έρθουν άμεσα και η μπασκετική Ευρώπη κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα, για να δει τις οριστικές εξελίξεις της υπόθεσης.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.