ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οριστικό: Αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό Β’ ο Βονόρτας

Ο Γιάννης Βονόρτας είναι ο εκλεκτός για τη θέση του προπονητή της ομάδας Β΄ του Παναθηναϊκού.

Οριστικό: Αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό Β' ο Βονόρτας

Στην οριστική απόφαση κατέληξαν οι πράσινοι για τον προπονητή της ομάδας Β΄ του τριφυλλιού. Οι πράσινοι αποφάσισαν να δώσουν τα κλειδιά της δεύτερης ομάδας στον Γιάννη Βονόρτα. Ο Βονόρτας επιστρέφει στο τριφύλλι μετά από τέσσερα χρόνια.

Με την έλευση του Βονόρτα θα αρχίσει ουσιαστικά ο σχεδιασμός και της δεύτερης ομάδας του τριφυλλιού.  Μετά την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους του θέματος θα αρχίσουν να μπαίνουν και σε σειρά τα βασικά ζητήματα για την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, που ως γνωστόν θα αγωνίζεται στην Super League 2.

Οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να γίνουν την άλλη εβδομάδα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 279.581 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ