ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανακοινώνεται η συνεργασία τριετίας με Πρίφτη

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Ανακοινώνεται η συνεργασία τριετίας με Πρίφτη

Ο Έλληνας τεχνικός μετά από μια τετραετία στην ομάδα της Ρωσίας, αποφάσισε να επαναπατριστεί για τον Παναθηναϊκό, όπου και θα ανακοινωθεί, αντικαθιστώντας τον Όντετ Κάτας.

Ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την πλευρά του Δημήτρη Πρίφτη, υπάρχει απόλυτη συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη τριετία, ενώ υπενθυμίζουμε πως το περιβάλλον του «τριφυλλιού» για τον Έλληνα τεχνικό κάθε άλλο παρά άγνωστο είναι, καθώς είχε συνεργαστεί ξανά με τους «πράσινους» το 2014 σαν ασίσταντ κόουτς στο πλευρό του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.461 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πρίφτης με την Ούνιξ είχε όρο επέκτασης στο συμβόλαιό του με την 30η Ιουνίου να είναι η καταλυτική ημέρα για ενεργοποίηση αυτού του όρου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα που ως προπονητής του Παναθηναϊκού, θα αντιμετωπίσει σαν αντίπαλος στην Ευρωλίγκα την ερχόμενη σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...