ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέφτουν οι υπογραφές με Βονόρτα και αρχίζει ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού Β΄

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος με τον Γιάννη Βονόρτα και στη συνέχεια αναμένεται να αρχίσει να προχωράει ο σχεδιασμός της ομάδας Β΄ του τριφυλλιού.

Πέφτουν οι υπογραφές με Βονόρτα και αρχίζει ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού Β΄

Οι πράσινοι πήραν τελικά την απόφαση και ο Γιάννης Βονόρτας θα είναι οριστικά ο άνθρωπος που θα κάτσει στην άκρη του πάγκο της δεύτερης ομάδας.

Οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να προχωρήσουν την επόμενη εβδομάδα. Ο Βονόρτας επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στο στρατόπεδο του τριφυλλιού. Με την έλευση του Βονόρτα θα αρχίσει ουσιαστικά ο σχεδιασμός και της δεύτερης ομάδας του τριφυλλιού.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 259.153 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους του θέματος θα αρχίσουν να μπαίνουν και σε σειρά τα βασικά ζητήματα για την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, που ως γνωστόν θα αγωνίζεται στην Super League 2. Με λίγα λόγια θα αρχίσει η στελέχωση της ομάδας σε επίπεδο προπονητικού τιμ αλλά και παικτών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ