ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κελί του συζυγοκτόνου στον Κορυδαλλό (pics+vid)

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες εικόνες από την πτέρυγα του σωφρονιστικού ιδρύματος στην οποία κρατείται μέχρι νεοτέρας ο 32χρονος συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών.

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κελί του συζυγοκτόνου στον Κορυδαλλό (pics+vid)

Ο Γιώργος Αυτιάς και η εκπομπή «Καλημέρα» έδειξαν τις πρώτες εικόνες που διέρρευσαν μέσα από το κελί στην πτέρυγα 6 του Κορυδαλλού, την λεγόμενη VIP, στην οποία κρατείται για λόγους ασφαλείας μέχρι εκδίκασης της υπόθεσής του ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, ενώ ανάλογες φωτογραφίες παρουσίασε και το Mega στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.