ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Μολό: «Εις το επανιδείν» (pic)

Ο Γιοάν Μολό με ανάρτησή του στο Instagram γνωστοποίησε ότι αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Μολό: «Εις το επανιδείν» (pic)

Ο Γάλλος τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος για την εξέλιξη αυτή, αλλά ευχαρίστησε τον σύλλογο. Παράλληλα, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας και εξέφρασε την ευχή του ο Παναθηναϊκός να γίνει ξανά μεγάλος.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Σήμερα είναι μια δυσάρεστη μέρα αλλά θα ήθελα να μοιραστώ τα συναισθήματά μου. Θα ήθελα να πω ένα “ευχαριστώ” στον Παναθηναϊκό. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, αλλά το φινάλε ήταν ακριβώς αυτό που πραγματικά είμαι. Ευχαριστώ για το προνόμιο να παίξω με αυτή τη φανέλα και τον κόσμο και τους ανθρώπους της ομάδας για τις κατευθύνσεις που μου έδωσαν.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.746 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπορεί ορισμένες φορές το να δίνεις το 150% να μην είναι αρκετό, όμως δεν μετανιώνω για τίποτα. Έδωσα και την ψυχή μου και κλείνει αυτό το κεφάλαιο περήφανος. Ήταν δύσκολος και μακρύς δρόμος όμως έδειξα σε όλους πως όταν έχουμε αποφασιστικότητα δεν μας σταματάει κανείς. Ευχαριστώ τον Θεό για την πίστη που μου έδειξε κάθε μέρα όταν δεν με πίστευαν. Θα συνεχίσω να παλεύω για το όνειρό μου, είναι δύσκολο να πω “αντίο”, οπότε θα πω εις το επανιδείν… Εύχομαι να λάμψει ξανά η πράσινη φανέλα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.