ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Κηφισίας: Γυναίκα απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ρεύμα προς Κηφισιά.

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Κηφισίας: Γυναίκα απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο τροχαίο που έγινε στο ύψος της οδού Σώρου, ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα και επί τόπου έσπευσαν πλην της αστυνομίας ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες. Χρειάστηκε η άμεση επέμβαση των πυροσβεστών σε ένα από τα οχήματα, στο οποίο ήταν εγκλωβισμένη μία γυναίκα που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ