ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Ουάιτ!

Την παρουσία του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο της ομάδας μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός και να φέρει στην Ελλάδα τον Οκάρο Ουάιτ.

Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Ουάιτ!

Μια ιδανική ευκαιρία παρουσιάζεται στον Παναθηναϊκό, δεδομένης της παρουσία του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο της ομάδας.

Μιλάμε για την περίπτωση του Οκάρο Ουάιτ, με τον Αμερικανό φόργουορντ να είναι στο μικροσκόπιο των πρασίνων για τη θέση “4” την επόμενη σεζόν.

Οι πράσινοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις πολύ καλές σχέσεις που έχει ο έμπειρος κόουτς με τον 29χρονο Αμερικανό, ο όποιος παίζει σε μια θέση, όπου στο τριφύλλι θα πρέπει να κλείσουν άμεσα, μετά και την αποχώρηση του Ντίνου Μήτογλου.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.768 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε πως, ο Ουάιτ είχε ακουστεί πολλάκις και στο παρελθόν για το τριφύλλι, αλλά ουδέποτε το φλερτ που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν ευοδώθηκε σε “γάμο”. Πλέον με την παρουσία του Πρίφτη, οι πράσινοι έχουν ένα πλεονέκτημα παραπάνω, σε περίπτωση που η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση εξελιχθεί πάρει επίσημο χαρακτήρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...