ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ότι αναβάλλεται η Γ.Σ. που ήταν προγραμματισμένη για τις 29/06.

Αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τα μέλη του ότι αναβάλλεται η Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου. Ο Σύλλογος ενημερώνει ότι με βάση τη νέα ΚΥΑ και των υγειονομικών πρωτοκόλλων δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης.

Ένα από τα θέματα της Γ.Σ. που ήταν η τροποποίηση του Καταστατικού και πλέον σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου Ν. 4809/21 παρατείνεται η τροποποίηση των άρθρων των καταστατικών των Αθλητικών Σωματείων μέχρι 30.06.2022.

Έκανε το μπρέικ και έμεινε ζωντανός ο Παναθηναϊκός!
Έκανε το μπρέικ και έμεινε ζωντανός ο Παναθηναϊκός! 849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα υπόλοιπα θέματα της Γ.Σ. θα ενσωματωθούν μαζί με το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης στην επόμενη Γενική Συνέλευση που θα προκηρυχτεί όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.