ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός για Μολό: «Δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία, ζητούσε 300 χιλ. ευρώ το χρόνο»

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε τα πράγματα αναφορικά με τον Γιοάν Μολό, σημειώνοντας ότι ουδέποτε υπήρξε συμφωνία και τονίζοντας ότι ο παίκτης είχε ενημερωθεί πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Παναθηναϊκός για Μολό: «Δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία, ζητούσε 300 χιλ. ευρώ το χρόνο»

Με αφορμή δηλώσεις του Γιοάν Μολό, ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε τα πράγματα αναφορικά με το τι συνέβη με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή.

Οι πράσινοι έκανε σαφές ότι ουδέποτε υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ενώ τόνισαν ότι ο ποδοσφαιριστής ζητούσε 300 χιλ. ευρώ το χρόνο για δύο χρόνια.

Επιπρόσθετα, σημείωναν ότι η προσφορά που του έκαναν ήταν 250.000 ευρώ, αλλά και πάλι αυτός αρνήθηκε.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χαρακτηριστικά ανέφεραν:

«Με τον Μολό ουδέποτε υπήρξε συμφωνία. Επί δύο μήνες, είχαμε διαπραγμάτευση η οποία ξεκίνησε επί των ημερών του Πιερ Ντρεοσί. Ο Μολό ζητούσε διετές συμβόλαιο και 300 χιλ. ευρώ το χρόνο. Το ποσό που το προσφέρθηκε ήταν 250 χιλ. ευρώ και δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία. Κατόπιν προέκυψε η περίπτωση του Κώτσιρα, ο οποίος αποκτήθηκε μετά από εισήγηση του Γιοβάνοβιτς.

Με το που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κώτσιρα, ο Μολό ενημερώθηκε ότι τα πράγματα είναι πλέον δύσκολα για την παραμονή του, καθώς δεν γίνεται να υπάρχουν τρεις παίκτες σε αυτή τη θέση, από τη στιγμή που δεν τίθεται θέμα να φύγει ο Σάντσες. Πριν από δύο ημέρες ενημερώθηκε από τον Σπύρο Βλάχο ότι οριστικά σταματούν οι διαπραγματεύσεις και δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του. Μάλιστα, ο Μολό το μεσημέρι μέσα από ανάρτησή του στο ινσταγκραμ τον ευχαρίστησε, αλλά το βράδυ δήλωσε ότι το έμαθε από τις εφημερίδες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να μπει σε διαδικασία αντιπαράθεσης με έναν ποδοσφαιριστή που προσέφερε και που απλά δεν είχε χώρο στο ρόστερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.