ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου για Σπανούλη: «Ήσουν παράδειγμα προς μίμηση για εμένα» (Pic)

Τον τρόπο που δούλευε στις προπονήσεις ο Βασίλης Σπανούλης, αποθέωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μέσα από μήνυμά του στα social media.

Παπαπέτρου για Σπανούλη: «Ήσουν παράδειγμα προς μίμηση για εμένα» (Pic)

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, με ανάρτησή του στα social media, αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη χαρακτηρίζοντας τον παράδειγμα προς μίμηση για τον τρόπο που δούλευε όλα αυτά τα χρόνια και όσα κατάφερε να πετύχει στο μπάσκετ.

«Σαν παιδί 19 χρονών τότε, είχα την τύχη να κάτσω δίπλα σου… Χωρίς να το ξέρεις, για μένα, ήσουν παράδειγμα προς μίμηση για τον τρόπο που δούλευες και για το πόσο και για το πόσο συγκεντρωμένος ήσουν πάντα στον στόχο σου. Συγχαρητήρια για την απίστευτη καριέρα σου. Ευχαριστούμε για όλα Βασίλη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...