ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νεες, κρυφές σημειώσεις της Κάρολαϊν φέρνει στο φως η Dailymail: “Είναι επικίνδυνος…”

«Το ημερολόγιο της απόγνωσης», αναφέρει ο τίτλος της βρετανικής εφημερίδας.

Νεες, κρυφές σημειώσεις της Κάρολαϊν φέρνει στο φως η Dailymail:

Το κρυφό ημερολόγιο της Κάρολαϊν Κράουτς φέρνει στη δημοσιότητα η βρετανική DailyMail, της οποίας σημερινό δημοσίευμα κάνει λόγο για τραγική κατάσταση της 20χρονης κατά τη διάρκεια της κοινής ζωής της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η βρετανική τάμπλοιντ αποκάλυψε  ότι έχει στη διάθεσή της το άγνωστο μέχρι πρότινος ημερολόγιο της 20χρονης, το οποίο είναι γεμάτο κωδικοποιημένα μηνύματα και αναφορές στον άνδρα που έμελλε να γίνει ο δολοφόνος της, τον οποίο η ίδια φέρεται να αποκαλούσε «μ*λ*κ*» και «παλι0πο*στη».

Αναλυτικά εδώ

Χτυπάνε καμπάνες: Τι δείχνει για τη ΝΔ η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις Ευρωεκλογές
Χτυπάνε καμπάνες: Τι δείχνει για τη ΝΔ η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις Ευρωεκλογές 194.465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.