ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Δεν θα ασχοληθεί με Ροντρίγκεθ

Ο Χοσέ Ροντρίγκεθ μπορεί να προτάθηκε στο τριφύλλι, ωστόσο πλέον δεν βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού, καθώς δεν έχει το πακέτο που ψάχνει ο Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Δεν θα ασχοληθεί με Ροντρίγκεθ

Κάθε μέρα προτείνονται στον Παναθηναϊκό πολλά ονόματα. Οι πράσινοι προχωρούν τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να εξετάζει όλες τις περιπτώσεις.

Το όνομα του Χοσέ Ροντρίγκεθ προτάθηκε στον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος προπονητής τσέκαρε την περίπτωση του, ωστόσο ο Ισπανός μέσος της Μακάμπι Χάιφα δεν καλύπτει στο 100% τα θέλω του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βρίσκεται πλέον στην μεταγραφική λίστα του τριφυλλιού.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως έχουμε τονίσει πολλάκις, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να είναι σίγουρος για την επιλογή που θα κάνει, ώστε να μειώσει τις πιθανότητες να μην του βγει μια μεταγραφική κίνηση. Οι πράσινοι, όπως έχουμε αναφέρει, βρίσκονται στην τελική ευθεία για να… λοκάρουν το στόχο στο κέντρο της άμυνας ενώ ψάχνουν και τον εκλεκτό για τη θέση του αμυντικού χαφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.