ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Προνόμια εμβολιασμένων: Στις 12.00 οι ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό

Σε σειρά μέτρων και προνομίων αναμένεται να αναφερθεί ο πρωθυπουργός.

Προνόμια εμβολιασμένων: Στις 12.00 οι ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό

Στις 12:00 θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσίαση από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την ενθάρρυνση των εμβολιασμών.

Στην παρουσίαση θα μετέχουν η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος.

Όπως είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την προνόμια για τους εμβολιασμένους, κατά τις δηλώσεις μετά τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, ο οποίος απάντησε σε σχετικό ερώτημα, «κάντε υπομονή μία εβδομάδα».

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι βέβαιο ότι αφού φτάσαμε σε ένα σημείο που αυτοί που θέλουν να εμβολιαστούν πάνε με μεγάλη προθυμία να το κάνουν, πρέπει να σκεφτούμε πιο δημιουργικά πώς θα προσεγγίσουμε συμπολίτες μας οι οποίοι μπορεί να μην έχουν πάρει ακόμα αυτή την απόφαση. Θέλω βέβαια να πω ότι σταθερά και στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας τα ποσοστά εμβολιασμών αυξάνονται», είπε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.