ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σήμερα το απόγευμα η «πρώτη» της ομάδας στο Κορωπί

Σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η «πρώτη» συγκέντρωση της ομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί, παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Σήμερα το απόγευμα η «πρώτη» της ομάδας στο Κορωπί

Την πρώτη γνωριμία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και το νέο τεχνικό τιμ της ομάδας ενόψει νέας σεζόν, θα έχουν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί.

Ο Σέρβος τεχνικός θα προχωρήσει σε μια πρώτη γενική ομιλία ενόψει της νέας σεζόν, με τα ενδιαφέροντα να είναι πολλά. Ο Γιοβάνοβιτς θα μιλήσει στους παίκτες της ομάδας για την εικόνα που επιθυμεί να έχει το «τριφύλλι» τη νέα σεζόν, ενώ δεν αποκλείεται να γνωστοποιήσει και τις πρώτες αποχωρήσεις, ώστε να γίνει και η πρώτη αποσυμφόρηση του ρόστερ.

Μετά και την αποχώρηση του Πιέρ Ντρεοσί, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με το «τριφύλλι» να βαδίζει στο συγκεκριμένο κομμάτι για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια. Στόχος του Γιοβάνοβιτς αρχικά και δευτερευόντως της διοίκησης των «πρασίνων», είναι όταν φτάσει η 18η Ιουλίου που θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, να έχει αδειάσει αρκετά το υπάρχον ρόστερ, από τους παίκτες εκείνους που δεν υπολογίζονται.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζουμε πως, στην πρώτη συγκέντρωση πέρα από το τεχνικό τιμ και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, την πρώτη γνωριμία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, θα έχει και ο Γιάννη Κώτσιρας, που είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας για τη νέα σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.