ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Παπαπέτρου εντός εβδομάδας

Το θέμα της ανανέωσης του Ιωάννη Παπαπέτρου «καίει» στον Παναθηναϊκό, με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να κορυφώνονται.

Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Παπαπέτρου εντός εβδομάδας

Ένα από τα θέμα που είναι «ανοικτά» και θέλουν όσο το δυνατόν να διευθετήσουν άμεσα οι άνθρωποι των «πρασίνων» είναι η παραμονή του Ιωάννη Παπαπέτρου στην ομάδα, τα επόμενα χρόνια.

Οι «πράσινοι» θα κορυφώσουν τις συζητήσεις με την πλευρά του αρχηγού της ομάδας, με τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει ενεργό ρόλο στις συνομιλίες και να αναλύει το πλάνο που θα υπάρξει στο «τριφύλλι» τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να βρουν κοινή γραμμή πλεύσης, ώστε το θέμα να «κλείσει» με θετική έκβαση για τον Παναθηναϊκό, ούτως ώστε να προχωρήσουν και στα επόμενα βήματα του σχεδιασμού, με τις ανανεώσεις των Νέντοβιτς και Χεζόνια, αλλά και την ενίσχυση της ομάδας.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 40.041 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει επιστρέψει από τη Γερμανία όπου είχε μεταβεί για ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και αυτές τις ημέρες, θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Στο «τριφύλλι» είναι αποφασισμένοι να δώσουν στον Ιωάννη τα εχέγγυα για τη νέα σεζόν, ενώ και από οικονομικής πλευράς η πρόταση που θα του καταθέσουν, θα είναι ενδεικτική της θέλησης που υπάρχει για περαιτέρω συνεργασία.

Παράλληλα ο παίκτης γνωρίζει ότι θα έχει το ρόλο που επιθυμεί στο νέο Παναθηναϊκό που θα «χτιστεί», ενώ θα βγαίνει και μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις σαν αρχηγός της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...