ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός για Ζήση: «Υπόδειγμα ανθρώπου και αθλητή» (pic)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είπε το δικό της «αντίο» στον Νίκο Ζήση, τονίζοντας ότι αποτέλεσε υπόδειγμα αθλητή.

Παναθηναϊκός για Ζήση: «Υπόδειγμα ανθρώπου και αθλητή» (pic)

Ο Νίκος Ζήσης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση μετά από 20 χρόνια καριέρας. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε το δικό της μήνυμα για την ολοκλήρωση της καριέρας του Νίκου Ζήση τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«@nikos.zisis6, ήσουν υπόδειγμα ανθρώπου και αθλητή, μέσα και έξω από τα παρκέ και αποτέλεσες παράδειγμα για τα νέα παιδιά που θέλησαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Συγχαρητήρια για το ήθος και τα όσα σπουδαία πέτυχες στην αξιοθαύμαστη καριέρα σου. Σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες σε ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις στο μέλλον.»

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...