ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιοβάνοβιτς σε παίκτες: «Θέλω σεβασμό, προφυλάξτε τους εαυτούς σας»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην ομιλία του προς τους παίκτες, κατά την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Γιοβάνοβιτς σε παίκτες: «Θέλω σεβασμό, προφυλάξτε τους εαυτούς σας»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην ομιλία του προς τους παίκτες, κατά την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης του τριφυλλιού, ο Σπύρος Βλάχος, παρουσίασε τον νέο προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στους ποδοσφαιριστές.

Ο Σέρβος τεχνικός αφού παρουσίασε τους (παλιούς και νέους) άμεσους συνεργάτες του έκανε την παρακάτω ομιλία: “Εύχομαι να είστε καλά, πάνω απ’ όλα υγιείς και να έχουμε μια καλή χρονιά. Καταρχήν να σας ενημερώσω για το πρόγραμμα. 18 Ιουλίου με 1η Αυγούστου θα πάμε στην Ολλανδία. Οι πρώτες δύο προπονήσεις εδώ θα γίνουν με μπάλα και θα ακολουθήσουν Τετάρτη και Πέμπτη τεστ αξιολόγησης και ιατρικά. Ως την Κυριακή που θα έχετε ρεπό θα γίνουν τρεις ακόμη προπονήσεις, μια πρωί και δύο απόγευμα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.307 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλω να σέβεστε τις ώρες προπόνησης και τις ώρες προσέλευσης. Λόγω και του κρούσματος που είχαμε καταλαβαίνετε ότι όταν ξεκινάει μια προετοιμασία είναι σημαντικό να την βγάλουμε ολόκληρη και στο φουλ. Θέλω να έχετε ευθύνη για την κατάστασή σας γιατί κάθε απώλεια ισοδυναμεί με δύο εβδομάδες απουσίας από το πρόγραμμα. Αν κάποιος αισθανθεί το οτιδήποτε να ενημερώσει άμεσα για να προστατέψει και την ομάδα και τον εαυτό του. Ως την Κυριακή θα είμαστε όλοι μαζί.

Μετά καταλαβαίνετε ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε μαζί προπόνηση πάνω από 30 άτομα. Τα εργομετρικά τεστ είναι πολύ σημαντικά για μένα και οι δύο μέρες που μεσολαβούν είναι προετοιμασία γι’ αυτά και όχι κανονική προετοιμασία. Επομένως απολαύστε τις προπονήσεις αυτές χωρίς ρίσκο και ένταση. Προφυλάξτε τους εαυτούς σας και τους υπόλοιπους από τραυματισμούς ώστε να δω στα τεστ αυτά που θέλω και να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Καλή τύχη σε όλους, ξεκινάμε…”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.