ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η «πρώτη» στο Κορωπί για τη νέα σεζόν και η ομιλία Γιοβάνοβιτς (Vid)

Τις καλύτερες στιγμές από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο «Γ. Καλαφάτης», αλλά και την ομιλία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους παίκτες, δημοσίευσε με βίντεο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Η «πρώτη» στο Κορωπί για τη νέα σεζόν και η ομιλία Γιοβάνοβιτς (Vid)

Την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν ξεκίνησε από χθες στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί, ο Παναθηναϊκός.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που θα κληθεί τις επόμενες ημέρες να αξιολογήσει το υπάρχον ρόστερ, είχε την πρώτη ομιλία προς τους παίκτες, ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσα από το επίσημο κανάλι της στο youtube, δημοσίευσε βίντεο, με τις καλύτερες στιγμές της πρώτης «πράσινης» προπόνησης.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.447 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...