ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Παναθηναϊκός: Προχωράει του Κέντρικ Πέρι

Ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε τη συγκατάθεσή του και ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Κέντρικ Πέρι.

Παναθηναϊκός: Προχωράει του Κέντρικ Πέρι

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνσιστικής περιόδου. Πέρα από τις εξελίξεις στο θέμα του Ιωάννη Παπαπέτρου, οι «πράσινοι» κινούνται και για άλλες περιπτώσεις.

Μια από αυτές είναι αυτή του Κέντρικ Πέρι, ενός παίκτη που απασχολεί εδώ και καιρό το «τριφύλλι» και η υπόθεση του δείχνει να προχωράει.

Ο Έλληνας τεχνικός εξέτασε κάποιες περιπτώσεις που βρισκόντουσαν ήδη στη λίστα των νταμπλούχων Ελλάδας και θεωρεί ότι ο 29χρονος γκαρντ ταιριάζει απόλυτα το πλάνο του.

«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε
«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε 23.327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος είναι ελεύθερος μετά από μία καλή σεζόν στην Τσεντεβίτα Ολίμπια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.