ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οριστικό: Υπογράφει αύριο ο Βονόρτας και αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό Β’

Ο Γιάννης Βονόρτας βρέθηκε σήμερα στο Κορωπί και αύριο θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει και να γίνει και επίσημα ο προπονητής της β' ομάδα του Παναθηναϊκού.

Οριστικό: Υπογράφει αύριο ο Βονόρτας και αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό Β'

Οριστική είναι η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Βονόρτα για την επιστροφή του δεύτερου στον σύλλογο ως προπονητή στη Β’ ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και συναντήθηκε με τους ανθρώπους του συλλόγου, με τους οποίους είχε τις τελικές συζητήσεις που έφεραν και το οριστικό deal.

Ο Βονόρτας θα βρεθεί αύριο στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει και να ξεκινήσει τη συνεργασία του για τη δημιουργία του Παναθηναϊκού Β’

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.591 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.