ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ο Γουάιτ: «Είμαι ευγνώμων» (pic)

Με μία ανάρτηση ο Άαρον Γουάιτ ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό.

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ο Γουάιτ: «Είμαι ευγνώμων» (pic)

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Άαρον Γουάιτ, ο οποίος οδεύει προς Ερυθρό Αστέρα.

Με μία ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο 29χρονος φόργουορντ αποχαιρέτησε οριστικά το «τριφύλλι» και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του αλλά και ολόκληρο τον «πράσινο» οργανισμό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ευχαριστώ πολύ τον οργανισμό, τους προπονητές, τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Παρ’ όλα αυτά δεν θα συνεχίσω στην ομάδα αλλά θα είμαι ευγνώμων για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Θα θυμάμαι για πάντα τα δύο τρόπαια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...