ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Χρυσώνει τον Παπαπέτρου για να πει «Ναι» σε τριετές συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός τα δίνει όλα για να κρατήσει τον Παπαπέτρου και του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ!

Παναθηναϊκός: Χρυσώνει τον Παπαπέτρου για να πει «Ναι» σε τριετές συμβόλαιο!

Τον θέλει σε ρόλο ηγέτη και του το δείχνει με κάθε τρόπο. Στον Παναθηναϊκό ποντάρουν στον Παπαπέτρου για να φτιάξουν μια ομάδα που θα έχει τον χαρακτήρα του αρχηγού: Σκληρή, ανθεκτική, με ταλέντο και νοοτροπία Παναθηναϊκού.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, η πρόταση που κατέθεσαν οι πράσινοι αργά το βράδυ της Δευτέρας στη συνάντηση που είχαν με τον εκπρόσωπο του παίκτη ήταν αυξημένες αποδοχές πάνω σε νέο τριετές συμβόλαιο.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...