ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Έγραψε σε μπουκάλι το όνομα του Διαμαντίδη ο Χεζόνια (Pic)

Την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, έδειξε ακόμα μια φορά ο Μάριο Χεζόνια.

Παναθηναϊκός: Έγραψε σε μπουκάλι το όνομα του Διαμαντίδη ο Χεζόνια (Pic)

Για μια ακόμα φορά, ο Μάριο Χεζόνια έδειξε την αγάπη του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Παναθηναϊκό, γράφοντας το όνομά του σε μπουκάλι της προπόνησης.

Συγκεκριμένα ο Κροάτης φόργουορντ, έγραψε το όνομα του αγαπημένου του παίκτη και νυν μέλους της διοίκησης των «πράσινων» σε μπουκάλι της προπόνησης της εθνικής Κροατίας.

Ο 26χρονος φόργουορντ βρίσκεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, το οποίο κάνει πρεμιέρα στο Προολυμπιακό τουρνουά σήμερα Τετάρτη (30/6) κόντρα στη Βραζιλία.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.