ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ημέρα εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων

Σε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις θα υποβληθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Παναθηναϊκός: Ημέρα εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων

Μετά τις δύο πρώτες ημέρες των προπονήσεων, ήρθε η ώρα για τις εργομετρικές εξετάσεις των «πρασίνων».

Συγκεκριμένα, σήμερα όλη η ομάδα θα υποβληθεί ως είθισται στην καθιερωμένη πλέον διαδικασία των εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων εκεί όπου θα κριθεί η ετοιμότητά τους.

Τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσουν διπλές προπονήσεις, πριν οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανεβάσουν ρυθμούς στην προετοιμασία τους.

Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους
Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους 5.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.