ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κατερίνα Στεφανίδη: «Το έχω… ξανακάνει στο Ρίο, άρα το χρυσό στο Τόκιο μπορεί να επαναληφθεί!»

Έτοιμη για το μεγάλο άλμα και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δηλώνει η ολυμπιονίκης του Ρίο, λίγες μέρες πριν το ταξίδι για την Ιαπωνία.

Κατερίνα Στεφανίδη: «Το έχω… ξανακάνει στο Ρίο, άρα το χρυσό στο Τόκιο μπορεί να επαναληφθεί!» | panathinaikos24.gr

Τα δύο βίντεο που έπαιξαν στην γιγαντοοθόνη της κατάμεστης αίθουσας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, είχαν πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Στεφανίδη.

Το βίντεο αρχής, που ως τελευταία λαμπαδηδρόμος, άναβε τον βωμό στο Καλλιμάρμαρο, στην τελετή παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας στους Ιάπωνες, τον Μάρτιο του 2020. Αλλά και το βίντεο τέλους, με την Κατερίνα Στεφανίδη, τυλιγμένη με την ελληνική σημαία να πανηγυρίζει για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο-πλαισιωμένη φυσικά και από τις υπόλοιπες επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών.

Στην εκδήλωση της Ε.Ο.Ε για την ενδυμασία των αθλητών μας η Κατερίνα Στεφανίδη, κλήθηκε να μιλήσει από μικροφώνου και εμφανίστηκε γενάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τη διάκριση στο Τόκιο.

Περισσότερα εδώ

Σμαράγδα Καρύδη: H επική απάντηση για τη φωτογραφία με τον σκύλο της και το υποτιθέμενο ερωτικό βοήθημα (Pic)
Σμαράγδα Καρύδη: H επική απάντηση για τη φωτογραφία με τον σκύλο της και το υποτιθέμενο ερωτικό βοήθημα (Pic) 4.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close