ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καύσωνας φονιάς στον Καναδά: 130 νεκροί μετά τους 49,6 βαθμούς Κελσίου [vid]

Καύσωνας φονιάς στον Καναδά: Με τον παγκόσμιο οργανισμό μετεωρολογίας να μην έχει λόγια χαρακτηρισμού.

Καύσωνας φονιάς στον Καναδά: 130 νεκροί μετά τους 49,6 βαθμούς Κελσίου [vid]

Δεκάδες νεκροί και στον Καναδά από τον καύσωνα χωρίς προηγούμενο που χτυπάει την χώρα. Η αστυνομία στο Βανκούβερ κάνει λόγο για πάνω από 130 ξαφνικούς θανάτους λόγω της ζέστης από την περασμένη Παρασκευή (25/6). Οι περισσότεροι ήταν ηλικιωμένοι, ή είχαν υποκείμενα νοσήματα. Χθες, (Τρίτη, 29/6) ο Καναδάς έσπασε το ρεκόρ ζέστης όλων των εποχών με 49,6 βαθμούς Κελσίου, στο Λίτον της Βρετανικής Κολομβίας.

Δείτε περισσότερα εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.