ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει να φύγει ο Αϊτόρ αλλά υπάρχει απόσταση

Ο ατζέντης του Αϊτόρ ζήτησε την αποδέσμευση του παίκτη, αλλά ακόμα δεν έχει προκύψει κάποια πρόταση.

Θέλει να φύγει ο Αϊτόρ αλλά υπάρχει απόσταση | panathinaikos24.gr

Είναι δεδομένο πως ο Αϊτόρ θέλει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως από το ξεκίνημα του καλοκαιριού ο Ισπανός προτείνεται σε διάφορες ομάδες.

Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού
Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού 7.038 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι δεδομένο πως και ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Αϊτόρ. Ήδη ο Γιοβάνοβιτς ασχολείται με περιπτώσεις εξτρέμ – ονόματα που δεν έχουν βγει στην επιφάνεια – ήδη έχει γίνει προεργασία, ήδη έχει καθοριστεί έως και το μπάτζετ για τις επιλογές.

Ο ατζέντης του παίκτη ήρθε στην Αθήνα για άλλες δουλειές και όχι συγκεκριμένα για τον Αϊτόρ. Με την ευκαιρία, όμως, τα είπε και με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού σε συνάντηση που δεν κράτησε πάνω από δέκα λεπτά. Σε αυτή μεταφέρθηκε στον Παναθηναϊκό η δεδομένη επιθυμία του παίκτη να φύγει.

Και από πλευράς Παναθηναϊκού μεταφέρθηκε προς τον ατζέντη πως δεν έχουν πρόβλημα να αποχωρήσει ο Ισπανός εξτρέμ, πλην όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έρθει πρόταση.

Ο παίκτης δεν έχει κάτι στα… σκαριά, άρα τουλάχιστον μέχρι τώρα υπάρχει απόσταση. Στο τέλος είναι πολύ πιθανό να βρεθεί η λύση, αφού και οι δύο πλευρές θέλουν το διαζύγιο, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close