ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Παναθηναϊκός για Τεσίγιο»

Σύμφωνα με τους Κολομβιανούς, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον διεθνή στόπερ, Τεσίγιο.

«Παναθηναϊκός για Τεσίγιο»

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση για κεντρικό αμυντικό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτή θα είναι η επόμενη μεταγραφή. Και σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κολομβία, ο Γουίλιαμ Τεσίγιο είναι ένας από τους παίκτες που παρακολουθούν στενά οι πράσινοι.

Κολομβιανός δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως ο Παναθηναϊκός έχει μιλήσει με τον Τεσίγιο, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Λεόν του Μεξικού, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Κολομβίας.

Μάλιστα αγωνίστηκε ως βασικός στο πρόσφατο Βραζιλία – Κολομβία 2-1. Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, έως τώρα δεν προκύπτει το παραμικρό, με τους πράσινους να τηρούν σιγή ιχθύος γύρω από τα μεταγραφικά.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.416 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...