ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θα μπορούσε η κατάσταση με τον Σανκαρέ να είναι διαφορετική, αλλά…

Ο Γιουνούς Σανκαρέ φαίνεται να είναι στην... black list του Γιοβάνοβιτς. Και η ευθύνη είναι δική του.

Θα μπορούσε η κατάσταση με τον Σανκαρέ να είναι διαφορετική, αλλά… | panathinaikos24.gr

Δεν μπορεί κανείς να πει πως δεν έχει ποιότητα. Φαίνεται από τον τρόπο που υποδέχεται την μπάλα, που πασάρει, που τελειώνει φάσεις, πως ο Γιουνούς Σανκαρέ είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής.

Στο Βικελίδης θα μάθουμε
Στο Βικελίδης θα μάθουμε 2.098 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως είναι αλήθεια πως στον Παναθηναϊκό δεν κατάφερε ποτέ να κάνει τη διαφορά. Έδειξε την ποιότητά του, έδειξε μερικά καλά στοιχεία κυρίως στο ξεκίνημα, αλλά ποτέ δεν βοήθησε ουσιαστικά.

Βαρύς, χωρίς τρεξίματα, χωρίς να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα με το τι συμβαίνει από τη μέση και πίσω. Και χωρίς τη διάθεση και την όρεξη για να βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα.

Κάθε φορά που 0 Σανκαρέ έχανε την μπάλα, δεν γύριζε προς τα πίσω, δεν τον είδαμε ούτε μια φορά να σπριντάρει. Και συνήθως… γκρίνιαζε προς τους συμπαίκτες του σαν να έφταιγαν εκείνοι. Όπως γκρίνιαζε και όποτε δεν ξεκινούσε ή γινόταν αλλαγή. Βαρύς, ράθυμος, χωρίς διάθεση, λογικό είναι από τα παιχνίδια που είδε ο Γιοβάνοβιτς να μην τον υπολογίζει.

Κι έτσι θα δει την πόρτα της εξόδου. Ο Αφρικανός δεν θα έβρισκε θέση στην ενδεκάδα, αφού ο Σέρβος προπονητής θέλει ταχύτητα σε σκέψη και εκτέλεση. Και φυσιολογικά αποχωρήσει.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close