ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θα μπορούσε η κατάσταση με τον Σανκαρέ να είναι διαφορετική, αλλά…

Ο Γιουνούς Σανκαρέ φαίνεται να είναι στην... black list του Γιοβάνοβιτς. Και η ευθύνη είναι δική του.

Θα μπορούσε η κατάσταση με τον Σανκαρέ να είναι διαφορετική, αλλά...

Δεν μπορεί κανείς να πει πως δεν έχει ποιότητα. Φαίνεται από τον τρόπο που υποδέχεται την μπάλα, που πασάρει, που τελειώνει φάσεις, πως ο Γιουνούς Σανκαρέ είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής.

Όμως είναι αλήθεια πως στον Παναθηναϊκό δεν κατάφερε ποτέ να κάνει τη διαφορά. Έδειξε την ποιότητά του, έδειξε μερικά καλά στοιχεία κυρίως στο ξεκίνημα, αλλά ποτέ δεν βοήθησε ουσιαστικά.

Βαρύς, χωρίς τρεξίματα, χωρίς να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα με το τι συμβαίνει από τη μέση και πίσω. Και χωρίς τη διάθεση και την όρεξη για να βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.222 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάθε φορά που 0 Σανκαρέ έχανε την μπάλα, δεν γύριζε προς τα πίσω, δεν τον είδαμε ούτε μια φορά να σπριντάρει. Και συνήθως… γκρίνιαζε προς τους συμπαίκτες του σαν να έφταιγαν εκείνοι. Όπως γκρίνιαζε και όποτε δεν ξεκινούσε ή γινόταν αλλαγή. Βαρύς, ράθυμος, χωρίς διάθεση, λογικό είναι από τα παιχνίδια που είδε ο Γιοβάνοβιτς να μην τον υπολογίζει.

Κι έτσι θα δει την πόρτα της εξόδου. Ο Αφρικανός δεν θα έβρισκε θέση στην ενδεκάδα, αφού ο Σέρβος προπονητής θέλει ταχύτητα σε σκέψη και εκτέλεση. Και φυσιολογικά αποχωρήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...