ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επαγγελματίας ο Καλοσκάμης

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο 16χρονος μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Καλοσκάμης.

Παναθηναϊκός: Επαγγελματίας ο Καλοσκάμης

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο 16χρονος μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Καλοσκάμης.

Ο νεαρός άσος, μετά τον Καρβούνη, αλλά και τους Ρόμπι και Κρυπαράκο, γίνεται κι αυτός επαγγελματίας και κάνει το πρώτο άλμα στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου έως τον Ιούνιο του 2024 με τον Δημήτρη Καλοσκάμη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο γεννημένος την 1η Μαρτίου 2005 εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2016. Ο 16χρονος επιθετικός αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τόσο στην Κ17 όσο και στην Κ19.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει, τους προπονητές που είχα όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία και πάνω απ’ όλα τους γονείς μου για την καθημερινή τους στήριξη. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα», είπε ο Καλοσκάμης λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.