ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η Μπαρτσελόνα και το… παιχνίδι με Παπαπέτρου

Από εκεί που δεν υπήρχε αντίπαλος για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, φέρεται να προκύπτει. Και μάλιστα μεγάλος.

Η Μπαρτσελόνα και το... παιχνίδι με Παπαπέτρου

Έμοιαζε ο Παναθηναϊκός να παίζει μόνος του στην υπόθεση Παπαπέτρου. Έχοντας κάνει τις επαφές, έχοντας καταθέσει την πρώτη πρόταση, έχοντας κάνει σαφές στον αρχηγό του πόσο σημαντικό είναι να τον κρατήσει.

Δεν υπήρχε ομάδα που να έδειχνε πως μπορεί να δελεάσει τον παίκτη και να τον πάρει μακριά από το ΟΑΚΑ. Και ξαφνικά… Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί χάνουν τον Χάνγκα. Και αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Και τι λένε τα σενάρια; Πως ο Σάρας έχει ψηλά στη λίστα του τον Παπαπέτρου. Στη short list μαζί με 1-2 παίκτες ακόμα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.605 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, εδώ δεν μιλάμε για έναν όποιον κι όποιον ανταγωνιστή. Αλλά για τη φιναλίστ της Euroleague, που φιλοδοξεί να γίνει πρωταθλήτρια Ευρώπης. Και που δεν… λυπάται τα λεφτά, έχοντας ένα τεράστιο μπάτζετ να διαχειριστεί.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Παπαπέτρου και του έχει ζητήσει μια απάντηση γρήγορα ώστε να κάνει τον προγραμματισμό του.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα και φυσικά η αγωνία μετά και την αποχώρηση του Μήτογλου είναι τεράστια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.