ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανατροπή στις συνθήκες θανάτου της Γαλλίδας στο Ελαφονήσι – Ποιο είναι το αναπάντητο ερώτημα (vid)

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της 29χρονης τουρίστριας, που βρέθηκε νεκρή στο Ελαφονήσι της Κρήτης. Το στοιχείο κλειδί που αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση…

Ανατροπή στις συνθήκες θανάτου της Γαλλίδας στο Ελαφονήσι - Ποιο είναι το αναπάντητο ερώτημα (vid)

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της 29χρονης τουρίστριας, που βρέθηκε νεκρή στο Ελαφονήσι της Κρήτης. Το στοιχείο κλειδί που αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση…

Η αρχή του τραγικού τέλους για την 29χρονη Γαλλίδα Βιολέτ Γκιγκανό άρχισε 3 χιλιόμετρα πριν την επιστροφή της στον Κριό. Όπως είναι ήδη γνωστό η 29χρονη κοπέλα είχε διανύσει το μονοπάτι Ε4 πραγματοποιώντας τη διαδρομή Κριός – ΕΛαφονήσι. Κατά την επιστροφή της στο Ακρωτήρι του Κριού, αντί να στρίψει αριστερά κατευθύνθηκε στα δεξιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr η επικρατέστερη εκτίμηση δεν είναι ότι έπεσε στη χαράδρα, αλλά ότι η άτυχη κοπέλα έχοντας χάσει πλέον τον προσανατολισμό της και χωρίς να γνωρίζει προς τα πού να κατευθυνθεί για την επιστροφή της, έχασε τις δυνάμεις της. Μην ξεχνάμε ότι εκείνες τις ημέρες επικρατούσαν συνθήκες καύσωνα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 61.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 29χρονη ούσα αποπροσανατολισμένη και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες καύσωνα, εξαντλήθηκε και χάθηκε. Εξετάζεται δηλαδή ότι ίσως η κοπέλα έχασε πλέον τις δυνάμεις της και αυτό την οδήγησε στη μοιραία κατάληξη. Να σημειωθεί ότι το σώμα της λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν αυτές τις ημέρες βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με το creta24.gr, η νεαρή γυναίκα βρέθηκε πεσμένη ανάσκελα, ενώ από την πρώτη εικόνα δεν φαίνεται να είχε χτυπήματα από επίθεση, ωστόσο φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου της αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση. Αξίζει να σημειωθεί πως το σημείο που βρέθηκε νεκρή, δεν ήταν σε χαράδρα, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες και επομένως δεν ήταν τόσο δυσπρόσιτο. Εκτιμάται πως η 29χρονη ακολούθησε ένα δύσβατο μονοπάτι, που συνδέει παράκτια την Παλαιόχωρα με το Ελαφονήσι, απ’ όπου εξέπεμψε και το τελευταίο στίγμα του κινητού της τηλεφώνου.

Πιθανό σενάριο είναι ότι η γυναίκα έκανε το μπάνιο της, έστειλε μια φωτογραφία στις 11:30 το πρωί της 24ης Ιουνίου στη μητέρα της και στη συνέχεια πήρε τον δρόμο της επιστροφής για εκεί που είχε αφήσει το αυτοκίνητό της. Η εξάντληση σε αυνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία φαίνεται να την αποπροσανατόλισαν με αποτέλεσμα να χάσει τον προορισμό της μπερδεύοντας το μονοπάτι της επιστροφής που θα την έβγαζε στο αυτόκινητό της.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 29χρονη Γαλλίδα έφτασε μόνη της στα Χανιά στις 21 Ιουνίου, προκειμένου να απολαύσει ολιγοήμερες διακοπές.

Η ίδια νοίκιασε ένα αυτοκίνητο και πήγε σε ξενοδοχείο της Παλαιόχωρας όπου είχε κλείσει τη διαμονή της. Στη συνέχεια άρχισε να κάνει βόλτες στην ευρύτερη περιοχή για να απολαύσει τα τοπία.

Η 29χρονη είχε σχεδόν καθημερινή «παρουσία» στα social media καθώς ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της στην περιοχή. Παράλληλα, είχε επικοινωνία με την οικογένειά της. Αυτά όμως συνέβησαν μέχρι τις 24 Ιουνίου. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. Η οικογένειά της επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Η 29χρονη είχε κανονίσει να αναχωρήσει στις 28 Ιουνίου ωστόσο ποτέ δεν πήγε στο ξενοδοχείο για να πάρει τα πράγματά της. Η οικογένειά της, με τη συνδρομή των Γαλλικών Αρχών, ενημέρωσαν την τοπική ΕΛ.ΑΣ. που ξεκίνησε αμέσως μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της νεαρής τουρίστριας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...