ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Στις φυλακές Δομοκού μεταφέρεται ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς – Πώς έφτασαν στα ίχνη του οι αρχές (vid)

Έκλεισε χθες οριστικά το κεφάλαιο της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, μετά και τη σύλληψη του υπαρχηγού Χρήστου Παππά, ο οποίος καταζητούνταν επί 9 εννέα μήνες.

Στις φυλακές Δομοκού μεταφέρεται ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς - Πώς έφτασαν στα ίχνη του οι αρχές  (vid)
Έκλεισε χθες οριστικά το κεφάλαιο της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, μετά και τη σύλληψη του υπαρχηγού Χρήστου Παππά, ο οποίος καταζητούνταν επί 9 εννέα μήνες.

Το κατώφλι του εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών στο Εφετείο πέρασε λίγα λεπτά πριν τις 12:00 ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος έφτασε εκεί με αυτοκινητοπομπή από τη ΓΑΔΑ. Η παραμονή του στο γραφείο του Εισαγγελέα διήρκησε μόλις λίγα λεπτά και από εκεί οδηγείται στις φυλακές Δομοκού, όπου και θα εκτίσει την ποινή του.

Υπενθυμίζεται ότι το πάλαι ποτέ «δεξί χέρι» του Νίκου Μιχαλολιάκου, συνελήφθη χθες το βράδυ, σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου, μετά από οκτώ μήνες που παρέμενε φυγόποινος για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.627 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.