ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αξίζει μια ευκαιρία ακόμα αυτό το παιδί

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Όμως αυτό το πρότζεκτ δεν πρέπει να πάει χαμένο. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Αξίζει μια ευκαιρία ακόμα αυτό το παιδί | panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός έχει να διαχειριστεί μεταξύ των πολλών θεμάτων και το ζήτημα των δανεικών. Ο Κολοβός. Ο Περέα. Ο Εμμανουηλίδης. Ο Σέχου και ο Θεοχάρης. Προφανώς οι δύο τελευταίοι δεν μπαίνουν στην ίδια κουβέντα με τους υπόλοιπους. Και δύσκολα θα βρουν θέση στο ρόστερ.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Η σέντρα του αγώνα και το κανάλι μετάδοσης
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Η σέντρα του αγώνα και το κανάλι μετάδοσης 3.016 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προφανώς και ο Κολοβός με τον Περέα θέλουν – και ίσως να δικαιούνται – μία ακόμα ευκαιρία. Αλλά κι αυτό με τα έως τώρα δεδομένα; Μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Και προφανώς ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης είναι απ’ όλους αυτούς το πιο σημαντικό ερωτηματικό. Τι θα γίνει; Θα επενδύσει – επιτέλους – ο Παναθηναϊκός σε ένα πρότζεκτ που θα έπρεπε να το είχε κάνει εδώ και χρόνια; Που τελειώνει η ευθύνη της ομάδας και που αρχίζει αυτή του παίκτη; Στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων για να φτάσει σε σημείο να ζητάει την καθιέρωσή του στην αρχική ενδεκάδα;

Αυτά είναι τα ερωτήματα που ψάχνουν απαντήσεις. Ο Παναθηναϊκός αναζητεί δύο εξτρέμ στην αγορά, την ώρα που ο μικρός επέστρεψε στο Κορωπί. Δεν θα μπορούσε να πάρει την ευκαιρία; Ο Γιοβάνοβιτς θα δώσει την απάντηση.

Αλλά η αλήθεια είναι πως ο Εμμανουηλίδης πρέπει να πάρει μια ευκαιρία. Να τον εμπιστευτούν. Να του δώσουν την αίσθηση πως είναι σημαντικός.

Μονάχα έτσι επενδύεις σε ένα δικό σου πρότζεκτ. Με το να του δώσεις ευκαιρίες. Συνεχόμενα παιχνίδια. Κι αν δεν τα καταφέρει η ευθύνη φεύγει από την ομάδα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close