ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αναχώρησε η… «πράσινη» Εθνική Ελλάδος

Με έξι αθλητές του Παναθηναϊκού, αναχώρησε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης παίδων, η οποία θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Αναχώρησε η... «πράσινη» Εθνική Ελλάδος

Αναχώρησε το πρωί για την Πορτογαλία η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης παίδων η οποία θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ15 που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στην πόλη Λουλέ, έχοντας έξι αθλητές του Παναθηναϊκού και τον τεχνικό του «τριφυλλιού» στη σύνθεση της.

Οι αθλητές του Παναθηναϊκού είναι οι Ορέστης Ζερβουδάκης, Κώστας Ζαχόπουλος, Χρήστος Σιαμάς, Παναγιώτης Αποστολάκος και Δημήτρης Κρατημένος.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας, Φώντας Λεμπέσης σε δήλωση του τόνισε: «Είναι τα παιδιά που έχουν στερηθεί προπονήσεις και αγώνες. Είναι οι αθλητές που έκαναν επί 5 μήνες διαδικτυακές προπονήσεις.

Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός 911 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι οι παίκτες που δεν έδωσαν κανέναν αγώνα με εξαίρεση τα παιχνίδια του τελευταίου μήνα στο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους. Είναι τα παιδιά της καραντίνας. Θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο για να τιμήσουμε την Ελλάδα που έχει παράδοση στις ηλικιακές κατηγορίες σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.