ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παραδόθηκε στον Ερασιτέχνη το πλάνο για τις εγκαταστάσεις στον Βοτανικό

Δύο γήπεδα, ένα κεντρικό 3.000 plus θέσεων και ένα προπονητήριο 200 θέσεων, καθώς και πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων 50 μ. περιλαμβάνονται, στα τελικά σχέδια των Τραπεζών για τον Ερασιτέχνη.

Παραδόθηκε στον Ερασιτέχνη το πλάνο για τις εγκαταστάσεις στον Βοτανικό

Μία από τις τελευταίες ουσιαστικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με τις συμφωνίες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την κατασκευή σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων στον Βοτανικό, ξεπεράστηκε οριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η ΑΕΠ Ελαιώνα, η σύμπραξη δηλαδή των Τραπεζών που εμπλέκονται στο πρότζεκτ, έστειλε στη «μάνα του λόχου» τα τελικά σχέδια που σχετίζονται με τις λεπτομέρειες της κατασκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων των ερασιτεχνικών τμημάτων του Παναθηναϊκού, τα οποία φέρουν την υπογραφή της εταιρίας «ΔΕΚΑΘΛΟΝ Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΡΓΩΝ».

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.