ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Survivor 4: Έρχεται η τελική αναμέτρηση [vids]

Όλες οι λεπτομέρειες για τον ημιτελικό και τελικό

Survivor 4: Έρχεται η τελική αναμέτρηση [vids]

Η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο επί ελληνικού εδάφους, με τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό του «Survivor 4» να πραγματοποιούνται στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι, στις 4 και 5 Ιουλίου, αντίστοιχα.

Το «Survivor 4» μπαίνει στην τελική ευθεία. Η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο επί ελληνικού εδάφους, με τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό να πραγματοποιούνται στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι, στις 4 και 5 Ιουλίου, αντίστοιχα. Ο Γιώργος Λιανός θα υποδεχτεί τους τέσσερις φιναλίστ -Γιώργος Κόρομι, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ηλίας Μπόγδανος- που θα έρθουν στην Ελλάδα για τον επίλογο του ριάλιτι επιβίωσης.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.